אטריות עם בקר ברוטב טריאקי

אטריות עם בקר ברוטב טריאקי
שתי מנות

מצרכים:
1 קופסא של רצועות בקר טבעוניות
150 גרם אטריות
1 פלפל אדום פרוס דק
150 גרם פטריות שיטאקי חתוכות
6 בצלים ירוקים חתוכים לטבעות
רוטב טריאקי (מומלץ להכין לבד לפי המתכון שכתוב פה למטה )
2 כפות שמן לטיגון
אפשרי:  שומשום


מתכון לרוטב טריאקי:
1 שן שום מגורדת
2 ס"מ ג'ינג'ר מגורד
4 כפות סירופ אגבה
5 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
1 כוס מים
1 כפית קמח תירס
לבחירתכם, חצי צילי אדום חתוך דק

הכנת הטריאקי:
לערבב את כל המרכיבים ולהביא לרתיחה בהדרגה, במשך כל הבישול להמשיך לערבב. לבשל לאחר הרתיחה כדקה ולהוריד מהאש.

הכנה:
מטגנים את רצועות הבקר בווק גדול עם כף שמן במשך 5 דקות. מוסיפים 2 כפות רוטב טריאקי ומסירים מהאש. לשים לב שרצועות הבקר מתבשלות משני הצדדים,וודאו כי רצועות הבקר מצופות משני הצדדים . תן את לרצועות הבקר להישאר במשך כמה דקות על צלחת. נקו את הווק ועכשיו מטגנים את פטריות השיטאקי ואת הפלפל האדום. מוסיפים את הבצלים. בינתיים,אפשר לבשל את אטריות על פי ההוראות על השקית. מסננים את האטריות ומוסיפים, יחד עם רצועות הבשר, לירקות בווק. לבסוף, מוסיפים את שאר רוטב הטריאקי . מגישים עם כמה גרגירי שומשום!
0
Contents of cart
Your shopping cart is empty.