יאפ קורטווג הוא חקלאי דור 9 ומייסד של הקצב הצמחוני. איך מישהו, שגדל בחווה בין הפרות באזור הכפרי ההולנדי, מחליט להפוך לקצב צמחוני? כאשר קדחת החזירים ומחלת הפרה המשוגעת פרצו בהולנד, נשאל יאפ אם ניתן להשתמש במחסני הקירור של החווה כאחסון של עשרות אלפי גוויות. לאחר שראה את האסון הזה, יאפ החליט להשקיע בשמירה על בקר, בצורה אורגנית ולטפל בבעלי חיים בצורה ידידותית. רעיון זה היה נהדר; עד שנלקח הבקר לבית המטבחיים. מאותו רגע ואילך החליט להיות צמחוני. אבל הוא התגעגע לטעם הבשר עד כדי כך, שהבטיח לעצמו שהוא יאכל בשר רק כשיצא לארוחה מחוץ לבית.



היה ברור לו שהוא חייב למצוא משהו שיוכל לספק את הרצון שלו לבשר בלי שיהיה לו צורך לאכול בעלי חיים.
לאחר עשר שנות חיפוש, פיתח יאפ  תחליפי בשר חדשניים עם נגיסה ומרקם מרהיב. בעזרת השפים המובילים, הוא הוסיף את הטעם ואת הניסיון של בשר אמיתי למוצרים. בנוסף, הוא ראה הרבה פוטנציאל במוצרים כגון סויה ותורמוס אורגני מן האדמה ההולנדית. יחד עם מעצב הקונספט ניקו קופמן, השף פול בום וצוות עובדים מסור, הוא עובד על מעבר גדול משימוש ומאכל בעלי חיים למציאת תחליפי בשר מצמחים. הרעיון  שלהם הוא שכל אחד יכול לחוות את טעם הבשר ללא שום פגיעה בבעלי חיים .המטרה העיקרית לגרום לאנשים לוותר כמה פעמים בשבוע על הצורך בבשר ושיבינו שאפשר אחרת. שאיפתו של יאפ  וצוותו היא להפוך לקצב הגדול ביותר בעולם בתוך זמן קצר.
0
Contents of cart
Your shopping cart is empty.